2-годишно момченце беше открито близо денонощие, след като изчезна край хасковското

...
2-годишно момченце беше открито близо денонощие, след като изчезна край хасковското
Коментари Харесай

2-годишният Павел спал между дърветата в гората

2-годишно момченце беше намерено близо денонощие, след като изчезна край хасковското село Малко Брягово. Момченцето изчезнало в понеделник в късния следобяд, когато майката с другите си две деца отишла да купи яйца.
Майката е от семейство на дървосекачи. Тя живее с родителите си и с трите си деца, тъй като бащата на малчуганите е в пандиза. Жената твърди, че 2-годишния Павел е бил оставено без контрол за към 30 минути и е тръгнал към гората. Детето е спало сред дърветата. Детето беше открито крепко, само че леко измръзнало.

И трите деца на майката към този момент са отнети от обществените служби по нейно лично предпочитание.

" Децата са изведени в две приемни фамилии. И трите се намират в доста положително здравословно положение. Семействата са доста близко едно до друго и децата могат да се виждат и поддържат връзка ", разяснява шефът на " Социално подкрепяне " - Хасково Стефан Манахилов.

Сега майката споделя, че бащата ще си потърси децата, когато излезе от пандиза. За да си получат децата назад, родителите би трябвало да потвърдят, че са способни да им обезпечат естествени условия за живот.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР